Tegnes stadig nye sponsoravtaler

Men fortsatt ledige plasser på drakta.

Siden opprykket i fjor høst har det vært jobbet systematisk med å knytte til seg nye sponsorer og samarbeidspartnere. Det er blant annet laget et gjennomarbeidet markedskonsept som kan leses her. Dette er med på å sikre en trygg og solid satsing på a-laget i møte med OBOS-ligaen, samtidig som det gir oss anledning til å styrke klubbens breddearbeid.

Tidligere i år ble det klart at OBOS går inn som generalsponsor. Avtalen innebærer blant annet at alle OBOS-medlemmer får rabatt på billettene til KFUMs hjemmekamper i OBOS-ligaen, samt rabatt for OBOS-medlemmers barn som vil delta på klubbens fotballskoler. Dessuten skal A-laget og alle de omtrent hundre lagene i KFUM spille med OBOS-logoen på brystet.

I tillegg til OBOS har vi de siste månedene tegnet avtaler med en rekke sponsorer. Nord West Eiendom har gått inn med en betydelig sum som gjør at de får plass på shortsen og Enjoy Bonusguiden er med videre som en trofast samarbeidspartner. Vi er videre glad for at Adidas er med videre som drakt- og utstyrsleverandør.

Nylig ble ble det også klart at Intility går inn som sponsor og får plass på draktas venstre arm.

Selv om store deler av drakta er «solgt», er det fortsatt ledige plasser. Både på rygg, ved skulder, shorts bak og strømper. Og en plass på drakta handler ikke kun om a-lagets drakter, men drakta til alle klubbens omtrent 1200 spillere.

Av andre partnere som er inne for sesongen er:

Sølvsponsor
- Glassmester 1
- Hennig Olsen Is
- HMK buss
- Visma
- Urban Kitchen

Skilt i hall/annet:
- AS Elektromontering

KFUM-KAMERAT
- Rønningen Folkehøyskole
- Sparebank 1
- Cairn Consulting
- Prosjektmester
- Imente Juss og Regnskap AS
- BDO AS
- BOAS Eiendom
+ to privatpersoner

KFUM-KAMERAT er et enkelt konsept som sikrer deg to sesongkort og deltakelse på klubbens frokostsamlinger blant annet. Prisen for dette er kr. 9900,- (eks MVA). Dersom et lag initierer og sikrer en «KFUM-KAMERAT» går 1000 kroner til ønsket lag/årgang i klubben. Les mer om konseptet her.

Kjenner du noen som kunne vært interessert i å bli med som samarbeidspartner, så ikke nøl med å ta kontakt med Thor-Erik Stenberg på tes@kfum-kam.no.

Tusen takk som bidrar med viktige støttepasninger inn i en ny sesong.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!