Kjøp sesongkort nå

Det nærmer seg seriestart og skal du sikre deg sitteplass på midtre felt bør du bestille og betale før første kamp 10. april mot Åsane.

Billetter til kampen mot Åsane legges ut for salg mandag 4. april. Trykk på lenken nederst i saken for å komme til salg av sesongkort.

Vår nye sponsoravtale med OBOS innebærer også at medlemskap hos OBOS gir 20% rabatt på sesongkort og billetter. Det er med andre ord en ekstra grunn til å bli medlem av OBOS om du ikke er det allerede. Det gjøres enkelt om du klikker deg videre og bestiller ditt sesongkort.

PRISER SESONGKORT:
Kr. 1 500 - for alle over 16 år, det tilkommer kr. 20,- i gebyr.

Sesongkort gjelder alle hjemmekamper i OBOS-ligaen og de to første rundene i NM.
Alle under 16 år er gratis. De får ikke sesongkort, men billetter til hver enkelt kamp (fås ved inngangen på kampdag).

PROFETENE:
KFUMs supporterklubb ”Profetene” har et eget felt og det gis rabatt til medlemmer av Profetene. Sesongkort til Profetene kjøpes direkte av dem for kr. 800.

PRISER KAMPBILLETT:
Kr. 100,- dersom det bestilles på nett.
Kr. 150,- dersom billetten kjøpes på kampdag i Billettluka på KFUM Arena.
Kampbilletter legges normalt ut for salg 14 dager før kamp.

Vi ønsker deg velkommen til gode opplevelser på KFUM Arena i 2016!

Sikre deg de beste plassene ved å bestille sesongkort her.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!